1 januari 2023 nam Contargo de activiteiten van het Nederlandse Honkoop Barging over. Middels deze overname zullen de directie en de medewerkers van de binnenscheepvaartonderneming als ook de scheepscontracten en de klantencontacten worden overgenomen.

“Met Honkoop Barging kan Contargo zijn activiteiten binnen de Benelux verder uitbreiden. Deze overname biedt ons een interessante mogelijkheid om het serviceportfolio uit te breiden, met name in de regio Rotterdam, de regio Antwerpen, de provincie Zeeland als ook in Gent,” aldus Marcel Hulsker, co-Managing Director van Contargo GmbH & Co. KG.

Honkoop Barging is een gerenommeerde aanbieder van binnenscheepvaarttransporten in het gebied van de ARA-havens. Tot het pakket van diensten behoren o.a. het intra-port verkeer in de haven van Rotterdam, het verkeer tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, als ook de vele dagelijkse lijndiensten op het gebied van containervervoer tussen enerzijds de havens van Rotterdam en Antwerpen en anderzijds diverse regio’s zoals Gent, Vlissingen en Terneuzen.

De activiteiten van Honkoop Barging worden na de overname door Contargo binnen de reeds bestaande binnenscheepvaartactiviteiten in de Benelux onder de handelsnaam Contargo Transbox geïntegreerd.

Honkoop Barging haar huidige directeur Henri Honkoop wordt naast Carsten Borchers binnen Contargo Managing Director van Contargo Transbox in België en eindverantwoordelijke van Contargo Transbox in Nederland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.